Ons werk

Stuk voor stuk slimme projecten

Filter op:

A total of 52 items found. Showing 52 items on page 1 of 4.

Een organisatorenportaal en nieuwe website om meer dan 1.000 activiteiten tijdens Open Monumentendag bij het brede publiek te brengen

Open Monumentendag (Herita)

Een publieke website met organisatorenportaal voor het grootste culturele gratis eendagsevenement van het land: Open Monumentendag.

Een platform voor Stad Leuven waarmee handelaars op een duurzame manier hun pakjes kunnen verzenden

wij.leveren (Stad Leuven)

Een platform voor Stad Leuven waarmee handelaars op een duurzame manier hun pakjes kunnen verzenden. Voor dit project met een uitgebreide scope werkten we in zeven sprints voor zowel analyse als ontwikkeling.

Een digitaal ecosysteem dat de (basket)bal aan het rollen brengt

Basketbal Vlaanderen

Sportfederatie Basketbal Vlaanderen communiceert naar 55.000 leden en heel wat verschillende doelgroepen. De contentheavy website zorgt voor een zoveel mogelijk gepersonaliseerde contentstructuur en een naadloze integratie met Sportbeheer Online om teams en competitieresultaten in te kijken.

Een online tool die de digitale inclusie van jouw website of app in kaart brengt

Digital Inclusion by Design Index

Wat maakt een digitaal product of dienst inclusief? Dat brachten de leden van DigitAll samen in kaart. Wij ontwikkelden vervolgens een online tool waarmee bedrijven en organisaties hun eigen digitale producten kunnen evalueren.

Manuscripten doorzoekbaar maken op basis van de IIIF-standaard voor Stad Brugge

Mmmonk (Stad Brugge)

Voor het Mmmonk project van Stad Brugge maakten we meer dan 800 handschriften doorzoekbaar via de website. Om de manuscripten en bijhorende metadata in te laden gebruikten we het International Image Interoperability Framework (IIIF), een innovatieve standaard voor beeldbeheer.

Een toolbox om KMO's met due diligence aan de slag te laten gaan

Federaal Instituut Duurzaam Ondernemen & HIVA KU Leuven

Het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling en HIVA-KU Leuven willen KMO's ondersteunen bij het ontwikkelen van een due diligence strategie aan de hand van een zelfevaluatie en een handleiding op hun maat.

De materniteit van AZ Diest scoort in de Google-zoekresultaten

AZ Diest

Het AZ Diest wordt geleid door een sterk team medische experten en verplegers, en dat mag geweten zijn. Helaas vonden te weinig hulpbehoevenden online hun weg naar het lokale ziekenhuis. Dankzij een grondige SEO-analyse konden we de pijnpunten wegwerken met een goede seo-positie tot gevolg.

Handelaars warm maken om hun handelszaak toegankelijker in te richten voor iedereen

De Warmste Entree (Comeos, Inter & CAWab)

De Warmste Entree is een initiatief van handelsfederatie Comeos, Inter en CAWaB met als doelstelling om handelszaken toegankelijker te maken, ook voor mensen met een beperking. Het platform bundelt concrete tips, vormingen en cases om handelaars aan de slag te laten gaan, zowel met hun eigen handelszaak, de nabije omgeving als hun website/webshop.

Een nieuwe generatie UCLL Moving Minds begeleiden bij hun studiekeuze

UCLL

Samen met hogeschool UCLL tekenden we op basis van feedback van gebruikers en redacteurs een nieuwe informatiearchitectuur uit die de verschillende doelgroepen moet activeren en overtuigen.

Duurzaam wonen helpt je op weg met locatiegebonden persoonlijke content

Kamp C & IOK

Het nieuwe webplatform Duurzaam Wonen geeft inwoners van de Antwerpse Kempen één centrale plek die hen op een objectieve manier adviseert in hun bouw- en renovatieplannen, én die hen doorverwijst naar de juiste partners, initiatieven en premies in hun regio of gemeente.

Een digitaal ledenplatform voor patiënten met Crohn of Colitis

CCV-vzw

Voor CCV-vzw zorgt een stapsgewijze digitalisering voor een grote impact op hun ledenadministratie en -engagement.

Digitalisering van het cursusaanbod tandheelkunde van KU Leuven

Tandheelkunde (KU Leuven)

Wij ontwikkelden een platform om de manuele administratie en opvolging van de navormingen voor de afdeling tandheelkunde van KU Leuven te vereenvoudigen.

Datagedreven beslissingen dankzij een business intelligence dashboard

KNX Association

Voor KNX Association werkten we een op maat business intelligence dashboard uit om meer datagedreven beslissingen te kunnen nemen over hun marketing- en salesinspanningen.

Duurzame partner van de meest innovatieve universiteit van Europa

Digitale strategie KU Leuven

Statik is al jarenlang de vaste partner van KU Leuven om de algemene digitale strategie te bewaken en voortdurend verder vorm te geven.

Automatisering van reizen en activiteiten voor sportieve gezinnen

Gezinssport Vlaanderen

Er komt heel wat administratie kijken bij het afhandelen van sportieve gezinsvakanties. We bedachten een geautomatiseerd reisplatform dat het leven van zowel vakantiegangers als medewerkers vergemakkelijkt.

Een performante en vlot doorzoekbare website zet de uitgebreide dienstverlening van het VAF in de kijker

Vlaams Audiovisueel Fonds

Een nieuwe website in Craft CMS zorgt voor een maximaal flexibele en performante site, die de dienstverlening van het VAF intuïtief en eenvoudig doorzoekbaar naar buiten brengt.

Bekijk meer projecten