Ga verder naar de inhoud

Werken bij Statik

Statik, dat is een straffe bende

En we zijn steeds op zoek naar nog straffere koppen! Heb jij zin om vandaag mee te schrijven aan morgen? Misschien is een van onze openstaande vacatures jou wel op het lijf geschreven.

Het DNA van Statik

Veel ruimte voor innovatie en ambitie én een hond op kantoor; zegt je dat wat? We leggen een absolute focus op onze mensen, en dat uit zich in heel wat voordelen.

Uitdagende & duurzame projecten

We gaan actief op zoek naar projecten met maatschappelijke impact. Ook jij krijgt het er ongetwijfeld warm van.

Autonomie & verantwoordelijkheid

Kleine zelfsturende teams, een organisatie zonder hiërarchie, ruimte voor overleg en innovatie. ‘Dat zijn drie checks, Michel.’

Persoonlijk competentieprofiel

Een uitgesproken focus op en begeleiding in je persoonlijk groeitraject, om altijd de beste versie van jezelf te kunnen zijn.

Jaarlijks opleidingsbudget

Om naar keuze te spenderen aan opleidingen, workshops en conferenties. Want straffe mensen verdienen straffe kost.

Uitgebreide hospitalisatieverzekering

De gezondheid van onze mensen dragen we hoog in het vaandel. Wie ondanks onze maandelijkse yoga-op-kantoor toch tegenslag kent, kan in elk geval rekenen op onze hospitalisatieverzekering.

Flexibele werkuren

We kiezen resoluut voor een gezonde balans tussen werk en privé, al moeten we toegeven dat thuiswerk wel nog moet onderdoen voor de gezellige sfeer op onze Statik-zolder.

Boterhammenlunch

Elke dinsdag bokes, én elke eerste van de maand volledig vegan. Om de overige lunchpauzes smakelijk in te vullen, zijn er natuurlijk je maaltijdcheques.

Kwalitatief materiaal

Goe gerief: Apple MacBook Pro, koffie van de roaster om de hoek, vers fruit, koffiekoeken op vrijdag, winterse soep en zomerse smoothies, (bijna) alle dagen taart, en uiteraard ons kantoorhondje Kona...

Topcollega's & activiteiten

De Statik Social Club, het jaarlijkse weekend, afterwork drinks, de Makers & Music Club... 'Is dat verplicht?' Nee, dat is niet verplicht, maar wedden dat je niet zal weigeren?

Onze stagiairs getuigen

Interesse in een stageplaats op onze gezellige kantoorzolder? Statik'ers Caroline en Kobe bleven bij ons plakken na een succesvolle stage. Zij vertellen je meer over hun ervaringen.

Spontane sollicitatie?

Je droomvacature staat niet in het lijstje, maar je DNA matcht wel met dat van ons? Dan moeten wij dringend eens praten.