Events en opleidingen

Statik Events

We delen met plezier onze expertise. Ontdek onze geplande events en opleidingen in groep. Of geef ons een seintje voor een workshop op maat.

Wil je graag op de hoogte blijven van komende opleidingen en events? Vul dan even hier je e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van onze agenda.

(Digitale) oplossingen voor de uitdagingen van ledenorganisaties

dinsdag 24 oktober 2023
Nieuw
Interactieve sessie

Elke ledenorganisatie stoot vroeg of laat op een aantal uitdagingen. We stellen vast dat onze klanten vaak voor dezelfde uitdagingen staan en geloven dat het delen van ervaringen en oplossingen kan leiden tot nieuwe, relevante inzichten.

Workshop Digitale marketingstrategie

donderdag 09 november 2023
Opleiding

Een digitale marketingstrategie uitwerken vraagt heel wat denkwerk. Tijdens deze interactieve workshop gaan we samen aan de slag en bekijken we voor jouw organisatie de belangrijkste vragen om je strategie op punt te stellen.

Opleiding Google Analytics 4 voor starters

donderdag 16 november 2023
Nieuw
Opleiding

Nog nooit met Google Analytics gewerkt, maar wel nieuwsgierig? Tijdens deze opleiding voor startende Analytics-gebruikers vertrekken we van de basis. Na de opleiding boek je een persoonlijk opvolgmoment in met een van onze experts.

Opleiding Google Analytics 4 voor gevorderden

donderdag 23 november 2023
Nieuw
Opleiding

Werk je regelmatig met Google Analytics 4 en wil je nog meer weten? Of werkte je met Google Analytics Universal en ben je het noorden even kwijt na de overschakeling? Tijdens deze opleiding voor gevorderde Analytics-gebruikers duiken we samen in het platform om er nog meer uit te halen.

Workshop Efficiënt, snel & budgetvriendelijk SEO-content creëren

dinsdag 28 november 2023
Opleiding

Content creëren hoeft geen rocket science te zijn. Er zijn efficiënte manieren om SEO-proof content te schrijven zonder dat je hier dure copywriters voor moet inschakelen of úren achter je scherm moet doorbrengen.

Workshop Social media marketing

donderdag 07 december 2023
Opleiding

Wil je je doelgroep informeren, entertainen of je nieuwste promotie delen? Social media marketing is een uitstekende manier om een band op te bouwen met je volgers én om een nieuw publiek te bereiken.

Interesse in een opleiding op maat?

Op zoek naar meer? De kans is groot dat onze experts je kunnen helpen. Voor elke concrete case werken we een persoonlijk traject uit. Via hands-on workshops tillen we je digitale strategie een niveau hoger en geven we je alle tools in handen om zelf aan de slag te gaan.

Op zoek naar een ontmoetingsplek in Leuven?

Bij Statik houden we ervan om mensen samen te brengen die mee willen bouwen aan een betere wereld. We geloven dat bedrijven en organisaties daarin een sleutelrol kunnen en moeten spelen, en met onze Orangerie hebben we nu ook een inspirerende plek om die mensen bij elkaar te brengen die je kan huren.

Afgelopen opleidingen

Hoe je je digitale marketing duurzaam maakt

15/06/2023
Volzet
Webinar

Wist je dat het internet een grotere impact heeft op de planeet dan de luchtvaartindustrie? En dat je marketingacties ook een impact hebben op onze maatschappij? Tijdens deze webinar denken we samen na over hoe je daar verandering in brengt.


Hoe kies je een social media kanaal voor je organisatie?

01/06/2023
Volzet
Webinar

Facebook, Pinterest, Twitter, TikTok, … social media kanalen alom. Maar is het echt nodig om op ieder platform aanwezig te zijn? En op welk van deze platformen ben je dan best wel actief?

SEO voor marketeers die daar eigenlijk geen tijd voor hebben

25/05/2023
Nieuw
Webinar

Spits jij ook gauw de oren wanneer de letters S, E en O vallen? Keywords, schema mark-ups, periodic tables, backlinks, … In het huidige online landschap kan je er ook niet meer omheen, SEO is the name of the game en wij zijn louter de spelers.

AI inzetten in marketing

11/05/2023
Webinar

Artificiële intelligentie: eindeloos veel mogelijkheden of het begin van het einde? Je kon er de voorbije tijd niet omheen: ChatGPT, BARD, het lijkt alsof het internet is overgenomen door AI. Welke mogelijkheden biedt dat op het vlak van marketing? Welke impact heeft AI op je job als marketing- of communicatiemedewerker?

Beginnen met een digitale marketingstrategie

04/05/2023
Volzet
Webinar

Help, je moet een digitale marketingstrategie bedenken voor je organisatie. Welke vragen moet je stellen? Waar moet je rekening mee houden?

Craft CMS Meetup @Statik

23/03/2023
Meetup

Samen met Little Miss Robot hosten wij de volgende Craft CMS Meetup in onze orangerie.

MashUp: How to grow your visibility online?

16/02/2023
Volzet

Onze marketingexperts zijn te gast in een MashUp van Leuven Mindgate over hoe je als organisatie je online zichtbaarheid kan doen groeien.

Google Analytics 4: the essentials

09/02/2023
Volzet
Opleiding

Duik mee in de nieuwe interface van Google Analytics en ga zelf aan de slag met de resultaten van je website of online platform.

Efficiënt adverteren op sociale media

16/12/2022
Laatste plaatsen
Opleiding

Tijdens deze opleiding helpen we je op weg met adverteren op sociale media en onthullen we alle do's en don'ts van het adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Webcontent die scoort

09/12/2022
Laatste plaatsen
Opleiding

Ontdek de voordelen van goede inhoud voor je website en leer zelf je eigen webcontent optimaliseren aan de hand van enkele concrete voorbeelden en tips.

Google Ads voor beginners

25/11/2022
Volzet
Opleiding

Het monnikenwerk van het AdWords tijdperk ligt al even achter ons. Leer om niet voor Google Ads te werken, maar laat Google Ads het werk voor jou doen.

SEO: hoe scoor ik beter in zoekmachines?

18/11/2022
Volzet
Opleiding

Leer zelf de content van je website optimaliseren voor zoekmachines.

Digital sustainability as a catalyst for positive impact

14/10/2022
Last seats available
Event

We’re joining forces with our friends and fellow forward-thinking companies Wholegrain Digital & LittleBigThings for an inspirational event.

Leuven Innovation Awards (LIA's)

11/06/2022
Evenement

De LIA's zijn een initiatief van Leuven Value Network en brengt jonge talentvolle Leuvense ondernemers. Statik is genomineerd in de categorie 'Best agency'.

KU Leuven KICK: The growing B Corp movement

27/04/2022
Talk

We werden samen met StreetWize -de 1ste Leuvense B Corp- uitgenodigd om een talk te geven bij KU Leuven KICK over de B Corp beweging.

Webtoegankelijkheid voor content managers

01/04/2022
Volzet
Opleiding

Aan de hand van voorbeelden leer je om zelf de inhoud van je website toegankelijk te maken voor mensen met een beperking.

Google Analytics 4: the essentials

17/09/2021
Opleiding

Duik mee in de nieuwe interface van Google Analytics en ga zelf aan de slag met de resultaten van je website of online platform.

Google Analytics 4: the essentials

25/06/2021
Online opleiding

Duik mee in de nieuwe interface van Google Analytics en ga zelf aan de slag met de resultaten van je website of online platform.

Webtoegankelijkheid voor redacteurs

01/10/2020
Online opleiding

Statik Repair Café 'Wat loopt er spaak?'

27/09/2020
Evenement

Bedrijfsbezoek Klimaatambassadeur 2019

17/09/2020
Bezoek

Google Analytics: the basics

08/05/2020
Uitgesteld
Opleiding

Ga zelf aan de slag met de resultaten van je website of online platform.

Craft CMS Meetup @Lunar

09/04/2020
Uitgesteld
Meetup

Deze keer brengt de Craft CMS meetup ons naar Lunar in Antwerpen.

Google Analytics: the basics

22/11/2019
Opleiding

Sprekende foto's voor het web

08/11/2019
Opleiding

Hoe scoor ik beter in zoekmachines?

25/10/2019
Nieuw
Opleiding

Efficiënt adverteren op Facebook

18/10/2019
Opleiding

Webcontent die scoort

11/10/2019
Opleiding