Ga verder naar de inhoud

Blog

Wij vertellen straffe dingen

We delen met plezier onze online expertise aan de hand van leerrijke inzichten en inspirerende tips & tricks.

Filter op:

A total of 103 items found. Showing 103 items on page 1 of 13.

Wanneer is nu hét ideale moment om gebruikersonderzoek te doen?

28 mei 2024 | Eline

We weten dat dit niet het antwoord is dat je wil horen maar in een ideale wereld ben je continu - of toch regelmatig - bezig met een vorm van gebruikersonderzoek. Maar laat je niet afschrikken, dat kan al op een zeer laagdrempelige en efficiënte manier.

Wat is een virale video, en wil je dat nog in 2024?

07 mei 2024 | Jamie

Een virale video. Enkele jaren geleden de droom van iedere organisatie met een social media kanaal. Maar is dat de ideale manier om vandaag nog je content te verspreiden? Wil je gezien worden door duizenden willekeurige mensen of de juiste doelgroep bereiken?

5 mythes over digitale duurzaamheid ontkracht

11 april 2024 | Laure

Is digitaal altijd duurzaam? En is een digitaal duurzame website echt minder aantrekkelijk en minder performant? En wat met de kostprijs? Wij namen 5 misvattingen over digitale duurzaamheid onder de loep.

Digitalisatie voor meer impact in de zorg: een mooie samenwerking met Stijn vzw

05 april 2024

Met financiële steun van Interreg Vlaanderen-Nederland kan Stijn vzw haar zorgtools RINAH en OLIVIA verder digitaliseren en professionaliseren. En daar mogen we met veel plezier ons steentje aan bijdragen.

Gebruikersonderzoek; wat is dat eigenlijk?

04 april 2024 | Eline

Gebruikersonderzoek; UX research, user experience research, usability testing, gebruikerstesten... het zijn termen die je wellicht wel eens ziet passeren maar misschien weet je niet helemaal wat ze juist inhouden? Ze zijn allemaal verwant en de essentie gaat erom dat je je eindgebruiker regelmatig betrekt in alles wat je doet om ervoor te zorgen dat diensten en producten aansluiting vinden bij de mensen waar je het voor doet.

Een LinkedIn nieuwsbrief voor jouw organisatie

27 maart 2024 | Jill

Je hebt misschien al een uitnodiging gekregen om je te abonneren op een LinkedIn Newsletter, of je volgt al trouw een creator op Linkedin. LinkedIn Newsletters bestaan al sinds 2003, maar werden recent populairder. En zoals bij elke toevoeging aan de veelheid aan sociale media (en de mogelijkheden daarbinnen) rijst dan de vraag: moet mijn organisatie daarmee starten? Heeft het zin om dat kanaal toe te voegen aan je marketingmix?

Waarom we op vrijdag geen nieuwe websites lanceren

12 maart 2024 | Lore

Gelukkigere collega's behalen mooiere resultaten en een betere relatie met onze klanten. Ontdek hoe geen websites lanceren op vrijdag bijdraagt tot deze doelstelling.

Wat betekent het verdwijnen van third party cookies voor online marketing en privacy?

20 februari 2024 | Lena

Digitale marketing staat op een kantelpunt. Google stopt in 2024 de ondersteuning voor ‘third party cookies’. Wat zijn de gevolgen voor jouw marketingstrategie?