Ons verhaal

Wij zijn online slimmeriken. Stuk voor stuk mensen die gepassioneerd zijn door het internet en alles wat zich erop en errond afspeelt. Mensen die rotsvast geloven in het belang van focus op u, de eindgebruiker. Mensen die overtuigd zijn dat gebruiksvriendelijke producten, toepassingen en websites die aangenaam in gebruik zijn de wereld een heel klein beetje beter kunnen maken.

Vanuit die insteek helpen we organisaties met hun online aanwezigheid, of het nu gaat om een eenvoudige website, of een complex samenspel van online diensten en toepassingen. We helpen bij het bepalen van een geschikte strategie, die we vervolgens van begin tot einde uitwerken. Daarbij leggen we steeds de nadruk op gebruiksgemak, toegankelijkheid en esthetiek, met een stevige technische onderbouw. Daarvoor hebben we alle mensen in huis: een gedreven team van strategen, projectleiders, vormgevers, ontwikkelaars en experts in online communicatie zorgde samen voor onze sterke reputatie.

Maar ons werk stopt niet na oplevering van het project. We denken graag mee na over de verdere uitbouw van een sterke online aanwezigheid en helpen bij het analyseren en interpreteren, maar ook het verder laten groeien van uw resultaten.

We zijn constant, bijna obsessief, op zoek naar manieren om alles beter te doen en eenvoudiger te maken. Processen, systemen, samenwerkingen. Voor onszelf en voor onze klanten.

En vooral: we luisteren naar u.

Onze bijzondere aandacht voor het bouwen van gebruiksvriendelijke websites werd sinds 2010 beloond met in totaal 6 Usability Awards.