In het verhaal van Statik staan mensen centraal. Mensen die gepassioneerd zijn door het internet en alles wat zich erop en errond afspeelt. Stuk voor stuk mensen die rotsvast geloven in het belang van focus op u, de eindgebruiker. Mensen die overtuigd zijn dat gebruiksvriendelijke producten, toepassingen en websites die aangenaam in gebruik zijn de wereld een heel klein beetje beter kunnen maken.

Focus op de eindgebruiker

Vanuit die insteek helpen we organisaties met hun online aanwezigheid, of het nu gaat om een eenvoudige website, of een complex samenspel van online diensten en toepassingen. We helpen bij het bepalen van een geschikte strategie, die we vervolgens van begin tot einde uitwerken. Daarbij leggen we steeds de nadruk op gebruiksgemak, toegankelijkheid en vormgeving, met een stevige technische onderbouw. Daarvoor hebben we alle mensen in huis: een gedreven team van strategen, projectleiders, vormgevers, ontwikkelaars en experts in online communicatie zorgde samen voor onze sterke reputatie.

Maar ons werk stopt niet na oplevering van het project. We denken graag mee na over de verdere uitbouw van een sterke online aanwezigheid en helpen bij het analyseren en interpreteren, maar ook het verder laten groeien van uw resultaten.

Over Statik
Pj 2

We zijn constant, bijna obsessief, op zoek naar manieren om alles beter te doen en eenvoudiger te maken. Processen, systemen, samenwerkingen. Voor onszelf en voor onze klanten.

En vooral: we luisteren naar u.

Pieter Jelle

Zaakvoerder

Onze bijzondere aandacht voor het bouwen van gebruiksvriendelijke websites werd sinds 2010 beloond met in totaal 6 Usability Awards.

Maatschappelijke impact

Over Statik

We hebben een voorkeur voor projecten met een maatschappelijke impact. Zo willen we stap voor stap de wereld een stukje beter maken.

Hierbij laten we ons graag leiden door door de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. En kiezen we voor projecten en klanten die samen met ons aan deze doelstellingen willen timmeren.

Ons kantoor

Omdat werken altijd beter gaat in een stimulerende omgeving kan je ons vinden op een authentieke zolder in hartje Leuven. In de open landschapsbureaus geven onze 4 teams het beste van zichzelf. Wil je even doorwerken, dan kan je je in stilte terugtrekken op de Mezzanine, waar onze standing desks het lichaam de nodige afwisseling geven.

De echte magie gebeurt in onze meetingrooms waar elk sterk idee een beetje meer vorm krijgt. En natuurlijk is er ook verse straffe koffie! Op vrijdag krijg je daar zelfs een koffiekoek bij. Even stoom aflaten na een lange werkdag? Toon dan wat je waard bent aan onze pooltafel. Het dakterras staat garant voor een goede babbel en een prachtig zicht over Leuven, ofwel de gezelligste stad van Vlaanderen.

Kom bij ons werken

Wil jij meebouwen aan het internet van morgen? Bij Statik zijn we steeds op zoek naar gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. En daar krijg jij uiteraard heel wat voor in de plaats.