Ga verder naar de inhoud

Hoe je je digitale marketing duurzaam maakt

donderdag 15 juni 2023
Volzet
Webinar

Wist je dat het internet een grotere impact heeft op de planeet dan de luchtvaartindustrie? Elk Instagrambericht, elke e-mail en elk websitebezoek zorgt voor CO2-uitstoot door de energie die datacenters verbruiken.

Praktisch

do 15 juni 2023
12.00
Gratis

Online

Wat komt er aan bod?

Daar komt bij dat je marketingacties ook een impact hebben op onze maatschappij. Niet alleen door je boodschap, maar ook door de kanalen die je kiest, waar je actief bent en waar je op inzet.

Voer voor discussie, dus! Zin om mee na te denken over de impact van jouw acties hebben en hoe je daar verandering in brengt?

In deze webinar bekijken we in 30 minuten:

  • Wat duurzaamheid op vlak van milieu en maatschappij betekent in de context van digitale marketing,

  • Hoe je bewuster omgaat met je marketingacties,

  • Hoe je in kaart brengt wat je vandaag doet en welke kleine veranderingen je daarin kan brengen.

Voor wie? Marketing- en communicatiemedewerkers bij impact organisaties die samen met ons willen bouwen aan de wereld van morgen.

Spreker: Jill Bosmans - Digitale marketingstrateeg bij Statik

Digitale marketingstrateeg

Wie is Jill?

Als digitale marketingstrateeg heeft Jill van haar reflex om altijd de waarom-vraag te stellen haar beroep gemaakt. Zo heeft ze al heel wat ervaring opgebouwd in digitale communicatie en content marketing binnen verschillende sectoren. Ze werkte al voor klanten als Boerentrots, Djapo, Mobiel 21, Pulso, EDU-tech, Levuur en Vlaamse Kunstcollectie.