Ga verder naar de inhoud

Workshop Social media marketing

dinsdag 09 januari 2024
Uitgesteld
Opleiding

Wil je je doelgroep informeren, entertainen of je nieuwste promotie delen? Social media marketing is een uitstekende manier om een band op te bouwen met je volgers én om een nieuw publiek te bereiken.

Praktisch

di 09 januari 2024
9.00 - 13.00
480 euro

Statik

Wie digitale marketing zegt, zegt social media, toch? Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, TikTok - je hebt vandaag keuze genoeg om je doelgroep succesvol te bereiken met je verhaal. Brengt dat keuzestress met zich mee? Weet je niet welk kanaal past bij je organisatie? Welke content je moet delen? Hoe je best met advertenties aan de slag gaat? Ontdek het tijdens deze workshop.

Wat je kan verwachten:

  1. Inzicht in de social media tactieken die passen bij je doelstellingen en doelgroep,
  2. Een overzicht van de gangbare kanalen en hun kenmerken,
  3. Tips over de inhoud en vorm van je verhaal op de verschillende kanalen,
  4. Praktisch en persoonlijk advies voor jouw organisatie.

Voor wie?

Marketing- en communicatiemedewerkers bij organisaties die net als wij een positieve impact willen maken, zowel in de non-profit als profitsector.

Online marketeer

Wie is Lana?

Lana is een digital native met een hart voor straffe content en een performancegedreven aanpak. Al scrollend door social media is ze steeds op zoek naar de nieuwste trends en opportuniteiten voor onze klanten. Ze werkte al voor klanten als KU Leuven, UCLL, EDU-tech, Slim Statiegeld, Pulso en publiq.