Ga verder naar de inhoud

Webinar Hoe bespaar je tijd met e-mailautomatisering?

donderdag 22 februari 2024
Webinar

Wil je meer tijd vrijmaken voor wat ├ęcht telt binnen je organisatie? Dankzij geautomatiseerde mails sta je rechtstreeks in contact met je doelgroep, zonder daar in real time mee bezig te zijn. Hoe? Dat ontdek je tijdens deze webinar.

Praktisch

do 22 februari 2024
12:00-12:45
Gratis

Online

Wat komt er aan bod?

Het opzetten van geautomatiseerde e-mails vergt wat inspanning, maar eenmaal het zware werk achter de rug is, is het tijd om de beentjes omhoog te gooien en te genieten van de vruchten van je werk!

Ontdek hoe je makkelijk met je meest waardevolle klanten en/of volgers communiceert, en terwijl geniet van heel wat voordelen:

  • Ontdek hoe geautomatiseerde mails repetitieve taken elimineren (en je dus tijd wint)

  • 'Menselijke' fouten verminderen en consistentie bieden aan je klanten en subscribers.

  • Tijd om los te breken van vaste tijdschema's: laat subscriber A en B dezelfde flow doorlopen, maar op hun eigen unieke moment.

Tijdens deze webinar tonen we je voorbeelden van scenario's: van nieuwsbriefinschrijvingen tot post-aankoopmomenten in de profitsector, tot impactvolle reacties na contactopnames in de non-profitwereld.

Je subscribers willen je verhaal lezen. Leer hoe je dat moeiteloos doet via e-mailautomatisering.

Voor wie?

Iedereen de de positieve impact van hun organisatie wil verhogen.

Download gratis de webinar en slides

Vul onderstaand formulier in om gratis de webinar te bekijken en de slides te downloaden.

Digitale marketeer

Wie is Lena?

Lena gaat elke dag vol goesting op avontuur in de wondere wereld van digitale marketing. Experimenteren met copywriting, SEO, social media en online advertenties? Laat maar komen! Ze werkte al voor klanten als KU Leuven, UCLL, KNX Association, Hestia magazine, Boerentrots en Techniekfestival/ RTC-Oost-Vlaanderen.