Ga verder naar de inhoud

Craft CMS Meetup @Statik

donderdag 23 maart 2023
Meetup

Een avond boordevol 'all things Craft CMS'. De plaatsen in onze orangerie zijn beperkt, dus inschrijven is de boodschap.

Praktisch

do 23 maart 2023
18u30 - 22u
Gratis

Statik
Vital Decosterstraat 67A, Leuven

Een craft CMS meetup?

Bij Statik werken we intensief met Craft CMS voor onze contentwebsites en daarom zijn we ook al enkele jaren erkend partner van Craft. In 2018 startte Statik met het organiseren van Craft CMS meetups. Telkens komen we samen bij een agency dat met Craft bezig is om kennis te delen. Er staan steeds drie presentaties over ons favoriete CMS op het programma. En uiteraard zijn er de nodige drankjes om bij te praten achteraf.

Sinds covid-19 gaven we het stokje door aan Little Miss Robot. Voor deze editie slaan we opnieuw de handen in elkaar en stelt Statik de orangerie open voor een boeiende avond.

Programma

18:30 Food & drinks

19:30 Tailwind CSS and Craft CMS, the perfect match?
door Karel-Jan Van Haute, front-end developer @ Statik

20:00 How to craft complex and dynamic content layouts with NEO
door Veerle Devos, front-end developer @ Lunar

20:30 Korte pauze

20:45 Crafting your way to the top of Google: SEO for Craft CMS
door Lieselot Huysman, oprichter van Fluo

21:15 Netwerken met een drankje🍺

Ook op zoek naar een ontmoetingsplek in Leuven?

Bij Statik houden we ervan om mensen samen te brengen die mee willen bouwen aan een betere wereld. En niet alleen voor een Craft CMS Meetup. We geloven dat bedrijven en organisaties daarin een sleutelrol kunnen en moeten spelen, en met onze Orangerie hebben we nu ook een inspirerende plek om die mensen bij elkaar te brengen.