Ga verder naar de inhoud

Webinar: Verhalen vertellen met video

donderdag 21 maart 2024
Webinar

Video is overal: op websites, maar zeker ook op sociale media. Denk maar aan de populariteit van TikTok, Instagram reels en stories (en YouTube, uiteraard). Maar ook op andere platformen heeft video meer dan een plaats veroverd - zelfs op professionele kanalen zoals LinkedIn.

Praktisch

do 21 maart 2024
12.00 - 12.45
Gratis

Online

Video is een ideale manier om verhalen te vertellen en je organisatie letterlijk in beeld te brengen. Bovendien kan je video inzetten in zowat elk contact dat iemand met je organisatie heeft: van pure brandingvideo’s tot educatieve how to’s, employer branding of productreviews.

De meesten van ons hebben een goede camera op zak met onze smartphone, dus je kan ook zonder professioneel materiaal aan de slag.

Heb jij al eens gedacht: mijn organisatie zou ook met video moeten werken? Dan ben je bij deze webinar aan het juiste adres.

We hebben het over:

  • De populariteit van video binnen online marketing en bij gebruikers
  • Hoe je video inzet binnen je marketing- of communicatieplan
  • Welke types video’s er zijn
  • Tips om zelf aan de slag te gaan of om samen te werken met een videograaf

Voor wie?

Iedereen die de positieve impact van hun organisatie wil verhogen. Je hoeft geen ervaring te hebben met marketing of video.

Digitale marketingstrateeg

Wie is Jill?

Als digitale marketingstrateeg heeft Jill van haar reflex om altijd de waarom-vraag te stellen haar beroep gemaakt. Zo heeft ze al heel wat ervaring opgebouwd in digitale communicatie en content marketing binnen verschillende sectoren. Ze werkte al voor klanten als Boerentrots, Djapo, Mobiel 21, Pulso, EDU-tech, Levuur en Vlaamse Kunstcollectie.

Schrijf je in voor Webinar: Verhalen vertellen met video

21/03/2024

Vul je gegevens in om je inschrijving te voltooien.