Ga verder naar de inhoud

MashUp: How to grow your visibility online?

donderdag 16 februari 2023
Volzet

Onze marketingexperts zijn te gast in een MashUp van Leuven Mindgate over hoe je als organisatie je online zichtbaarheid kan doen groeien. Jill en Tim-Oliver geven je tips, inspiratie en vooral voldoende voer voor discussie.

Praktisch

do 16 februari 2023
8u45 - 11u00
Gratis voor Leuven Mindgate leden, €80 voor niet-leden

Statik
Vital Decosterstraat 67A, 3000 Leuven

Wat mag je verwachten?

Hoe kan je ervoor zorgen dat de juiste klanten je organisatie online vinden, in plaats van dat jij hen moet vinden? Hoe kan je data en inzichten gebruiken om te ontdekken waar potentiële klanten daadwerkelijk naar op zoek zijn, en hoe gebruik je die kennis in je voordeel? Het zijn maar enkele vragen die centraal staan in deze MashUp.

Tijdens deze sessie kijken we verder dan je website en leiden we je samen door de wondere wereld van online marketing. We beantwoorden je vragen en geven je stof tot nadenken en discussie. Na deze sessie heb je de nodige inspiratie op zak om je online zichtbaarheid te vergroten en het juiste type klanten aan te trekken.

Zelf onze Orangerie huren als ontmoetingsplek?

Bij Statik houden we ervan om mensen samen te brengen die mee willen bouwen aan een betere wereld. We geloven dat bedrijven en organisaties daarin een sleutelrol kunnen en moeten spelen, en met onze Orangerie hebben we nu ook een inspirerende plek om die mensen bij elkaar te brengen.