Ga verder naar de inhoud

Webinar SEO Copywriting: schrijf je website naar de top

donderdag 14 maart 2024
Webinar

SEO, de oudste vorm van online marketing en nog steeds de meest duurzame. In deze webinar leer je je copy afstemmen op prestaties in zoekmachines, ontdek je methodes om steeds gericht aan het werk te gaan, schaaf je je copywriting skills bij om nog meer engagement te halen en leer je je resultaten opvolgen.

Praktisch

do 14 maart 2024
12:00-12:45
Gratis

Online

schrijf je in voor

Webinar SEO copywriting: schrijf je website naar de top

Een evenwicht tussen wervende teksten en SEO-waardige teksten is waar je naar zoekt. Je website werkt immers als een magneet voor bezoekers en jij kiest, onder andere met copy, hoe sterk je die magneet maakt. Sluit aan bij ons gratis webinar waarin we de essentie van SEO copywriting onthullen, op maat van impactorganisaties zoals die van jou.

Wat komt er aan bod?

  • Introductie tot SEO copywriting: Ontdek wat Google écht van je wilt en ontrafel de geheimen van user intent.

  • Keywords: Leer waarom keywords er toe doen, hoe je creatief zoekwoorden researcht, ze omzet in een strategie en valkuilen vermijdt. SEO copywritingtechnieken: Verfijn je copywritingvaardigheden voor maximaal engagement en creëer Google-vriendelijke content. Duik dieper in metadata en ontdek hoe je die felbegeerde Featured Snippets kunt veroveren.

  • Implementatie en opvolging: Leer hoe je alles samenbrengt en je content effectief implementeert. Voeg waardevolle backlinks toe en ontdek hoe je de prestaties van je content nauwgezet kunt volgen.

Zin in? Schrijf je nu in en ontdek hoe je met SEO copywriting de top bereikt.

Voor wie?

Iedereen die door middel van digitale content de positieve impact van hun organisatie wil verhogen, Online Marketeers, SEO professionals en copywriters met interesse in SEO.

Online marketeer

Wie is Tim-Oliver?

Een redactioneel volbloed en doorwinterd SEO-expert. Tim-Oliver surft mee op de nieuwste golven van Google en blaast online groei nieuw leven in. Hij werkte al voor klanten als Gezond Leven, Vlaamse Parkinsonliga, Belisol, KU Leuven, OKA en Duvel.