Ga verder naar de inhoud

Blog

Wij vertellen straffe dingen

We delen met plezier onze online expertise aan de hand van leerrijke inzichten en inspirerende tips & tricks.

Filter op:

A total of 101 items found. Showing 101 items on page 6 of 13.

De 6 key takeaways van 'Digital sustainability as a catalyst for positive impact'

17 oktober 2022

We sloegen de handen in elkaar met het Londense Wholegrain Digital en LittleBigThings om een inpiratienamiddag over digitale duurzaamheid te organiseren. Dit zijn de zes belangrijkste inzichten die we daaruit meenemen.

Werken voor cultuurorganisaties, dat is echt kunst!

03 augustus 2022 | Annelies

Bij Statik zijn we er trots op dat we voor heel wat organisaties mogen werken in de brede kunst-, erfgoed- en cultuursector. Ondertussen zetten we al jaren ons beste beentje voor om bezoekers van cultuurorganisaties een feilloze online ervaring voor te schotelen.

Google Analytics 4, waarom en welke impact heeft het op mijn website?

01 juni 2022 | Lana

Google lanceerde eind 2020 een nieuwe versie van Google Analytics, ‘Google Analytics 4’ (GA4). De meningen zijn tot nu toe verdeeld, maar GA4 is dan ook nog in volle ontwikkeling. Wat is er dan wel zeker? Google zal zich vanaf nu volop focussen op GA4.

Eenvoudig meerdere websites beheren dankzij een multisite

04 mei 2022 | Jan

Heeft jouw organisatie meerdere websites? Dan kan het interessant zijn om een multisite set-up te overwegen waarbij meerdere sites vanuit dezelfde backend beheerd kunnen worden.

Podcast special: Starten met digital storytelling

11 februari 2022

Benieuwd om te horen hoe je kan starten met digital storytelling? In deze korte podcast aflevering geven we jou 5 tips. Daarbij richten we ons bewust op de kunst-, cultuur- en erfgoedsector. Listen & learn!

Frontend developer Stijn: “Ik krijg enorm veel creatieve vrijheid."

12 januari 2022 | Stijn

Stijn leeft zich al zes jaar bij ons uit als frontend developer. Wat dat inhoudt? “Ik stop de voorkant van een website in een mooi jasje. Een designer ontwerpt een website en ik zet het om in wat je ziet op je smartphone of in je browser.” Zijn twee favoriete projecten gingen net live: de website van Pleegzorg en Het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

Statik mag zich een B Corp noemen

06 december 2021

Wat begon als een stille droom, klinkt nu loud and proud: Statik mag zich een B Corp noemen! Dit prestigieuze duurzaamheidslabel is weggelegd voor bedrijven die bewust de balans bewaken tussen winst en positieve impact op vlak van mens en omgeving. Statik is het 25ste Belgische bedrijf dat dit label behaalt.

Nieuwe teams met een missie: tevreden klanten

04 november 2021

Dankzij onze nieuwe teamsamenstelling kunnen we meer consistentie garanderen en gaat er minder projectkennis verloren. En daar profiteert iedereen van. Ontdek hoe we dit hebben aangepakt.