Blog

Wij vertellen straffe dingen

We delen met plezier onze online expertise aan de hand van leerrijke inzichten en inspirerende tips & tricks.

Filter op:

A total of 77 items found. Showing 77 items on page 5 of 10.
Blog

Matomo, GDPR-proof analytics voor jouw organisatie

25 februari 2021 | Lana

Met Matomo Analytics heb je zelf volledige controle over je data. Maar is het een waardig alternatief voor Google Analytics? Lana zocht het voor je uit.

Blog

Klimaatambassadeur voor ‘t leven

03 februari 2021 | Daphne

Kan een digitaal bureau zich inzetten voor het klimaat? Das zeker da! Begin 2020 werd Statik uitgeroepen tot klimaatambassadeur, een eretitel die we met trots dragen.

Blog

Online adverteren voor non-profitorganisaties met Google Ad Grants

28 januari 2021 | Lana

Online adverteren als non-profitorganisatie doe je dankzij het Google Ad Grants programma. Ontdek de voordelen, de werking en hoe Statik je kan helpen adverteren als non-profit of VZW.

Blog

Statik Klimaatneutraal

08 januari 2021 | Daphne

Of we strevers zijn bij Statik? Misschien. Sinds 2015 integreren we bewust de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de VN in onze werking en zetten we volop in op het verkleinen van onze voetafdruk. Maar is dat genoeg? Samen met Ecolife werkten we aan een reductie- en compensatiestrategie en vanaf nu mogen we onszelf dan ook fier klimaatneutraal noemen!

Blog

Schoon Schip ep. 03: Duurzame marketing met Wannes Van Giel van bigtrees

23 december 2020

Hoe kan je als KMO op een duurzame manier aan marketing doen? Je komt er alles over te weten in deze derde aflevering van Schoon Schip.

Blog

Hoe Statik zich inzet voor gezondheid, welzijn en inclusie

14 december 2020 | Stephanie

Bij Statik dragen we gezondheid en welzijn hoog in het vaandel. Ontdek hoe wij fysieke gezondheid, mentaal welzijn en inclusie proberen uitdragen in onze dagelijkse werking en projecten.

Blog

Schoon Schip ep. 02: over digitale duurzaamheid met Arnaud Recko van DNS Belgium

09 december 2020

Wat is digitale duurzaamheid? Hoe is het relevant voor jou? En waarom is het zo belangrijk? Tijdens deze episode van Schoon schip schuift Arnaud Recko, duurzaamheidscoördinator van DNS Belgium aan tafel samen met onze Statik support goeroe Bram Janssens.

Blog

Statik bouwt mee aan de Belgian Alliance for Climate Action (BACA)

12 oktober 2020 | Daphne

Statik had de eer om achter de schermen mee te bouwen aan de website van de Belgian Alliance for Climate Action, oftewel BACA. Dit is een initiatief van The Shift en WWF-België dat bedrijven oproept om toe te werken naar een klimaatneutrale economie.