Ga verder naar de inhoud

Blog

Wij vertellen straffe dingen

We delen met plezier onze online expertise aan de hand van leerrijke inzichten en inspirerende tips & tricks.

Filter op:

A total of 107 items found. Showing 107 items on page 2 of 14.

Gebruikersonderzoek; wat is dat eigenlijk?

04 april 2024 | Eline

Gebruikersonderzoek; UX research, user experience research, usability testing, gebruikerstesten... het zijn termen die je wellicht wel eens ziet passeren maar misschien weet je niet helemaal wat ze juist inhouden? Ze zijn allemaal verwant en de essentie gaat erom dat je je eindgebruiker regelmatig betrekt in alles wat je doet om ervoor te zorgen dat diensten en producten aansluiting vinden bij de mensen waar je het voor doet.

Een LinkedIn nieuwsbrief voor jouw organisatie

27 maart 2024 | Jill

Je hebt misschien al een uitnodiging gekregen om je te abonneren op een LinkedIn Newsletter, of je volgt al trouw een creator op Linkedin. LinkedIn Newsletters bestaan al sinds 2003, maar werden recent populairder. En zoals bij elke toevoeging aan de veelheid aan sociale media (en de mogelijkheden daarbinnen) rijst dan de vraag: moet mijn organisatie daarmee starten? Heeft het zin om dat kanaal toe te voegen aan je marketingmix?

Waarom we op vrijdag geen nieuwe websites lanceren

12 maart 2024 | Lore

Gelukkigere collega's behalen mooiere resultaten en een betere relatie met onze klanten. Ontdek hoe geen websites lanceren op vrijdag bijdraagt tot deze doelstelling.

Wat betekent het verdwijnen van third party cookies voor online marketing en privacy?

20 februari 2024 | Lena

Digitale marketing staat op een kantelpunt. Google stopt in 2024 de ondersteuning voor ‘third party cookies’. Wat zijn de gevolgen voor jouw marketingstrategie?

3 vrouwen volgen een opleiding en zitten aan tafel met een laptop

Digitalisering draait in de eerste plaats om mensen

10 februari 2024 | Tim

Het succes van een digitaliseringstraject hangt in grote mate af van hoe - en in welke mate - je mensen betrekt en begeleidt in dat proces.

Bij Statik letten we alvast zo veel mogelijk op deze 3 aspecten wanneer we organisaties begeleiden in een digitale transformatie: betrek je hele organisatie, onderschat het effect van verandering niet en benadruk inclusie in je digitale planning.

Je CO₂-uitstoot berekenen in Craft CMS met de Carbon Emissions Tracker plugin

09 februari 2024

Met een aantal slimme ingrepen kan je de CO₂-uitstoot beperken van een website beperken, maar een eerste stap is het in kaart brengen van die uitstoot. En daar kan onze Carbon Emissions Tracker plugin content managers bij helpen.

Hoe we met Statik innovatie en technologie voorop zetten

10 januari 2024 | Tim

Bij Statik proberen we niet alleen zelf technologie in te zetten om een positieve impact te maken, we willen ook graag andere technologiebedrijven en start-ups ondersteunen om de impact van hun producten en diensten te vergroten.

Hoe schrijf je content die werkt met behulp van AI?

02 januari 2024

Of we het nu willen of niet, we kunnen niet meer rond het feit dat AI een plaatsje heeft ingenomen in onze maatschappij. Het is oké om een beetje sceptisch te zijn over AI, maar het zou jammer zijn als je geen gebruik zou maken van de vele voordelen van AI.

Als je AI op een efficiënte (en kritische) manier gebruikt, bespaar je jezelf heel wat tijd en werk.