Ga verder naar de inhoud

Blog

Wij vertellen straffe dingen

We delen met plezier onze online expertise aan de hand van leerrijke inzichten en inspirerende tips & tricks.

Filter op:

A total of 101 items found. Showing 101 items on page 2 of 13.

Hoe we met Statik innovatie en technologie voorop zetten

10 januari 2024 | Tim

Bij Statik proberen we niet alleen zelf technologie in te zetten om een positieve impact te maken, we willen ook graag andere technologiebedrijven en start-ups ondersteunen om de impact van hun producten en diensten te vergroten.

Hoe schrijf je content die werkt met behulp van AI?

02 januari 2024

Of we het nu willen of niet, we kunnen niet meer rond het feit dat AI een plaatsje heeft ingenomen in onze maatschappij. Het is oké om een beetje sceptisch te zijn over AI, maar het zou jammer zijn als je geen gebruik zou maken van de vele voordelen van AI.

Als je AI op een efficiënte (en kritische) manier gebruikt, bespaar je jezelf heel wat tijd en werk.

Keurt Google AI content goed?

05 december 2023 | Tim-Oliver

Met de intrede van AI-chatbots zoals ChatGPT en Copilot rijst ook de vraag of je als SEO copywriter niet beter je tekst door AI laat genereren. Keuren zoekmachines als Google door AI gegenereerde content goed of straffen ze dit juist af? We duiken er samen eens in.

Wat is de CO₂-uitstoot van jouw website?

27 november 2023 | Laure

Met de web carbon calculator van Wholegrain Digital kan je de CO₂-uitstoot van je website in kaart brengen en vergelijken met het globale gemiddelde. Hoe scoort jouw website?

Facebook en Instagram zonder advertenties dankzij betalend abonnement

22 november 2023 | Lena

Meta, het Amerikaanse moederbedrijf van Facebook en Instagram, biedt vanaf nu een betalend abonnement aan voor het gebruik van hun sociale mediaplatformen. Wat betekent dit voor jouw marketingstrategie?

5 tips om online impact te maken

16 november 2023

Impactorganisaties zetten zich elke dag in voor een doel waarin ze geloven. En dat is precies waar de verhalen zitten die je kan gebruiken om online impact te maken. Hoe je dat doet vertellen we hier aan de hand van 5 tips. Smaakt naar meer? Download onze minigids met maar liefst 13 marketingtips die je impact nog zullen vergroten.

Dit was Dot All 2023, dé Craft CMS conferentie

25 oktober 2023 | Hannah

Wanneer ons favoriete CMS hun jaarlijkse conferentie houdt, zijn wij graag van de partij. En dus trok het volledige Craftteam naar het zonnige Barcelona om drie dagen lang ondergedompeld te worden in all things Craft CMS.

5 overwegingen om je digitale marketing te verduurzamen

24 oktober 2023 | Jill

Wanneer we het over duurzame en ethische (online) marketing hebben, kunnen we niet anders dan vaststellen dat er geen officiële blauwdruk bestaat. Maar dat wil niet zeggen dat je als marketeer of communicatieverantwoordelijke helemaal niets kan doen om het duurzamer aan te pakken. Wij helpen je alvast op weg.