Om de best mogelijke service te kunnen bieden, raden we ons gecombineerd basispakket voor onderhoud en ondersteuning aan. Steeds in je webproject blijven investeren is immers de beste garantie dat je je nooit zorgen hoeft te maken over de goede werking ervan.

Wat houdt dit basispakket precies in?

Ons team zorgt er op een proactieve manier voor dat je webproject veilig, functioneel en performant blijft, ook in de jaren na oplevering. Daarnaast voeren we op regelmatige basis een aantal taken uit die je platform naast veilig ook steeds futureproof houden. Hierdoor kunnen we snel reageren op nodige aanpassingen en implementaties, en genieten jullie bezoekers steeds van een optimale webervaring.

Ons basispakket Onderhoud & Ondersteuning gaat van start na afloop van de garantieperiode en voorziet naast het noodzakelijke onderhoud op regelmatige basis tijd bij het projectteam voor o.a. volgende zaken:

  • het instellen en opvolgen van automatische meldingen voor kritische functionaliteiten
  • het proactief oplossen van kleine bugs die aan het licht komen tijdens het onderhoud
  • het doorvoeren van kleine optimalisaties om het gebruiksgemak voor beheerders te verhogen
  • het uitvoeren van systeemupdates van Craft CMS of Laravel Nova (binnen de huidige versie) en van de plug-ins die voor dit project werden geïnstalleerd
  • het uitvoeren van eenvoudige updates na wijzigingen bij externe producten of social media integraties
  • ondersteuning en begeleiding bij het gebruik van het CMS
  • het uitvoeren van aanpassingen aan de website op basis van veranderende privacywetgevingen (GDPR)
  • technische ondersteuning bij het uitvoeren van zoekmachineoptimalisaties
  • het oplossen van problemen door kleine aanpassingen aan de zijde van externe API's weermee de website integeert
  • een jaarlijks uitgebreid overlegmoment waarbij Statik de doelen en doeltreffendheid van de website evalueert en we samen de volgende stappen bespreken om je website verder te laten groeien

Hoeveel kost dit basispakket?

Dit basispakket voor onderhoud en ondersteuning bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds is er de vaste kost voor het noodzakelijke onderhoud. Deze is voor elk project hetzelfde en komt op 1035 euro (excl. btw).

Voor de bijkomende ondersteuningsuren leert onze ervaring dat dit overeenkomt met 10% van de implementatiekost. Het exacte bedrag wordt steeds in overleg met de klant bepaald en jaarlijks geëvalueerd.

Interesse in zorgeloze ondersteuning?

We maken graag een inschatting op maat van jouw project voor de jaarlijkse kost van het basispakket onderhoud & ondersteuning.

Meer dan basisondersteuning nodig?

Heb je buiten de inbegrepen diensten in het basispakket Onderhoud & Ondersteuning nog andere uitbreidingen of optimalisaties in gedachten? Of heb je ook interesse om gebruik te maken van onze groeiondersteuning, contacteer ons dan voor een voorstel op maat.

Hosting en domeinnamen

SSL-certificaten

Nieuwsbrieven

Service level agreements