Het is zover, je nieuwe website staat live. Voor het projectteam van Statik is het gros van het werk achter de rug, maar voor jullie start nu pas het echte werk. De website is één van jullie werkinstrumenten en misschien wil je zaken wel optimaliseren voor de content managers die instaan voor het beheer van de website. Of na feedback van bezoekers, heb je een aantal optimalisaties voor ogen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor nog steeds bij ons terecht!

Onderhoud na lancering

Elke website of platform bevindt zich in een volatiele & snel veranderende omgeving. Van zodra je website live staat, dien je al aan de toekomst van je platform te denken. Je wil immers dat je website steeds veilig, functioneel en performant blijft.

Om een project technisch up-to-date te houden, vragen we aan onze klanten om hiervoor een budget te voorzien. Zo kunnen wij jaarlijks een aantal noodzakelijke handelingen proactief uitvoeren om je webapplicatie te onderhouden.

Ondersteuning

Bovenop het onderhoud om je webproject draaiende te houden, vragen we ook om een aantal ondersteuningsuren te voorzien zodat je je als klant helemaal geen zorgen moet maken over de goede werking ervan.

Dankzij deze extra ondersteuningsuren kan ons team proactief aan de slag om je website veilig, functioneel en performant te houden, ook in de jaren na oplevering. Maar ook om nieuwe features of aanpassingen snel te kunnen implementeren is het belangrijk te blijven investeren in je website.

Groeiondersteuning

Je website veilig en performant houden is één ding, maar het blijven ontwikkelen van je platform is een ander. Daarom is het aangewezen om ook na aflevering verder in te zetten op de toekomst van je website a.k.a. groei.

Ook daar helpen je graag bij! En wie beter dan ons online marketingteam om de koppen bij elkaar te steken en een aanpak op maat van jouw organisatie te ontwikkelen?

Ook interessant

Wij helpen je ook graag verder met volgende zaken:

Hosting en domeinnamen

SSL-certificaten

Nieuwsbrieven

Service level agreements