Hoe een webproject exact zal evolueren is moeilijk te voorspellen, maar één ding staat vast: elke website heeft onderhoud nodig.

Onze ervaring leert ons dat het nodig is om jaarlijks een minimum aantal taken uit te voeren om je site up and running te houden. Een webapplicatie veilig, functioneel en performant houden in de volatiele omgeving waar het zich bevindt, vraagt tijd voor systeem- en veiligheidsupdates.

Wat verstaan wij onder onderhoud?

  • het doorvoeren van kritische updates en security-updates
  • het monitoren van performance en snelheid van de website
  • het beheren en configureren van domeinnamen en DNS-configuratie, en het jaarlijks verlengen van SSL certificaten
  • het onderhoud, de beveiliging en de optimalisatie van servers en databank(en) waar de website gebruik van maakt (mits hosting op infrastructuur van onze hostingpartner Combell)
  • het opvolgen van Google Maps integraties
  • het onderzoeken van foutmeldingen in het CMS en bedrijfskritische incidenten

Om de minimale service te kunnen garanderen, vragen we onze klanten om voor deze noodzakelijke onderhoudsdiensten een jaarlijks budget te voorzien van 1035 euro (excl. btw). Dit bedrag rekenen we aan van zodra de garantieperiode erop zit en maakt deel uit van ons basispakket Onderhoud & Ondersteuning.

Volledige ondersteuning zonder zorgen

Om de best mogelijke service te kunnen bieden, vragen we om bovenop de vaste onderhoudskost ook een aantal ondersteuningsuren te voorzien. Op die manier kunnen we snel en proactief reageren op onvoorziene omstandigheden en een webapplicatie veilig, functioneel en performant houden zonder dat je je als klant zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten.