Blog

Wij vertellen straffe dingen

We delen met plezier onze online expertise aan de hand van leerrijke inzichten en inspirerende tips & tricks.

Filter op:

A total of 89 items found. Showing 89 items on page 10 of 12.
Blog

Waarom wij Craft CMS gebruiken

26 maart 2019 | Anton

Heel wat van onze contentwebsites worden gebouwd in Craft CMS. Wij leggen uit waarom we zo'n fan zijn en bespreken de voordelen van dit gebruiksvriendelijk CMS.

Blog

Waarom kiest Statik voor duurzaam ondernemen, en wat bedoelen we daar juist mee?

08 februari 2019 | Tim-Oliver

Wat kan een—ochgottekes—webbureau als Statik doen dat duurzaam is? Een grote vraag die een groot antwoord verdient; dus we sleurden zaakvoerder Pieter Jelle er bij.

Blog

Wat zijn wireframes en waarin verschillen ze van een grafisch ontwerp?

18 januari 2019 | Jonas

Wireframes bepalen hoe de website zal functioneren en welke elementen waar komen te staan. Maar hoe pakken wij dit nu juist aan?

Blog

In 7 stappen naar een contentmarketingstrategie

20 december 2018 | Tim-Oliver

Je hebt een online publiek, een leuk onderwerp en een zorgvuldig uitgewerkte blogpost. En toch krijg je enkel likes van je moeder en een paar vrienden. Klinkt bekend? Dan wordt het tijd dat een contentmarketingstrategie veel meer voor jou wordt dan gewoon een lang woord.

Blog

Een goede call-to-action hoeft niet te schreeuwen

22 november 2018 | Anton

Hoe zorg je voor een call-to-action die zijn naam ook echt waarmaakt en bezoekers actie doet ondernemen? Informatiearchitect Anton geeft je enkele praktische tips.

Blog

Wat team Craft heeft onthouden van .all() in Berlijn

08 oktober 2018 | Jan

Back-end developer Jan vertelt je wat meer over welke interessante inzichten team Craft heeft opgedaan tijdens .all() in Berlijn.

Blog

AdWords wordt Google Ads

11 juli 2018 | Annelies

Tijdens Google Marketing Live kondigde Google enkele nieuwigheden aan die het leven van een marketeer makkelijker zullen maken. Wij zetten de belangrijkste zaken op een rijtje.

Blog

3 takeaways van From Business to Buttons

12 juni 2018 | Tim

Statik mocht niet ontbreken op het Europese event over User Experience design. We selecteerden voor jullie de 3 belangrijkste zaken om zeker niet te vergeten.