Ga verder naar de inhoud

Schoon Schip: de podcast over duurzaam ondernemen voor KMO’s

Laat die champagnefles maar tegen de boot knallen, want Statik heeft nu ook een podcast! Met ‘Schoon Schip’ willen we KMO’s aan boord krijgen van duurzaam ondernemen. In deze eerste aflevering gaat Katrien Rycken, directeur van Leuven 2030 in gesprek met Pieter Jelle De Brue, oprichter en zaakvoerder van Statik. Moderator van dienst? Onze online marketeer met ronkende radiostem Tim-Oliver. Samen zoomen ze in op duurzaam ondernemen: Hoe doe je dat? En is het een trend of here to stay?

Beluister aflevering 1 "Duurzaam ondernemen, hoe doe je dat?".

Korte disclaimer

Katrien zat nagelbijtend in onze opnames, want op dat moment was Stad Leuven finalist voor de prestigieuze iCapital Award. Twee dagen na de opnames sleepte Stad Leuven de hoofdprijs in de wacht en mag ze zich vanaf nu ‘European Capital of Innovation 2020’ noemen. Proficiat, Katrien en co!

Zelf een podcast op de wereld loslaten?

Tim-Oliver en zijn collega's helpen je graag op weg om aan de slag te gaan met storytelling en podcast producing.

Volgende blogpost

Waarom creativiteit en technologie nu meer dan ooit van belang zijn

05 augustus 2020 | Annelies

COVID-19 maakt duidelijk dat we ons leven en werk anders moeten organiseren. Gelukkig kan een beetje creativiteit en digitale technologie vaak snel een toegankelijke oplossing bieden. En dat bewijzen deze impactvolle projecten.