Ga verder naar de inhoud

Aan de slag met je Digitale Marketing Scan

dinsdag 08 oktober 2024
Interactieve sessie

De Digitale Marketing Scan geeft in één oogopslag weer hoe je organisatie scoort op vlak van digitale marketing. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de resultaten van je organisatie.

Praktisch

di 08 oktober 2024
9.30 - 13.00
€ 325 - 500 - 675

Statik, Vital Decosterstraat 67A/0301, 3000 Leuven

Hoe goed scoort jouw organisatie op vlak van digitale marketing? De Digitale Marketing Scan geeft in één oogopslag jouw effectiviteit weer op het vlak van

 • digitale duurzaamheid en inclusie,
 • SEO,
 • SEA,
 • sociale media,
 • privacy,
 • data en analytics
 • conversies.

Per thema krijg je een score en enkele concrete tips.

Tijdens de workshop

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de resultaten van je organisatie. We bespreken elk onderdeel van de scan en waarom dat belangrijk is voor je digitale marketing. Daarna kijken we samen naar je verbeterpunten en hoe je die aanpakt.

Tijdens de workshop werk je samen met andere organisaties die ook een Digitale Marketing Scan lieten uitvoeren. Een mindere score op SEO? Misschien zit je naast iemand met een topresultaat. Zo leert iedereen van elkaar. Om optimaal samen te werken, beperken we de groep tot 8 deelnemers.

Wat kan je verwachten?

Een praktische sessie in kleine groep, op maat van de resultaten van je Digitale Marketing Scan.

 • Inzicht in jouw resultaten, maar ook in de uitdagingen van andere organisaties

 • Je gaat naar huis met een concreet stappenplan om je mindere scores op de Digitale Marketing Scan aan te pakken

 • Na de opleiding kan je alles nabespreken tijdens een vegetarische broodjeslunch.

Voor wie?

Marketing- en communicatiemedewerkers (of wie die rol deels opneemt) bij positieve impactorganisaties

Prijs

De prijs van een ticket voor de opleiding is inclusief de uitvoering van een Digitale Marketing Scan, ter waarde van €200. Om je Digitale Marketing Scan te laten uitvoeren, vragen we je om die minstens 3 weken op voorhand aan te vragen (voor 17/9/2024).

Liet je al eerder een Digitale Marketing Scan uitvoeren? Dan krijg je van ons een kortingscode van €100. Heb je geen code gekregen? Laat ons iets weten via marketing@statik.be.

We willen graag zo veel mogelijk impact organisaties bereiken en inspireren met onze inclusieboodschap. Daarom houden we onze tarieven zo scherp mogelijk. We werken voor deze workshop met 3 categorieën:

 • Impact (675 euro excl. btw): wil je graag zelf deelnemen en heeft jouw organisatie wat marge om ook andere organisaties vooruit te helpen? Met de impactprijs betaal je je eigen deelname en sponsor je een organisatie met beperkte middelen.
 • Standaard (500 euro excl. btw): koop het standaard ticket en betaal voor je eigen deelname. Niet meer en niet minder.
 • Budget (325 euro excl. btw): zijn er binnen jouw organisatie weinig middelen beschikbaar voor opleidingen? Dan kan je kiezen voor de budget-categorie. De organisaties die kiezen voor het impact-ticket maken jouw deelname mee mogelijk.

Schrijf je in voor Aan de slag met je Digitale Marketing Scan

08/10/2024

Vul je gegevens in om je inschrijving te voltooien.

Ik koop graag volgend ticket aan

Facturatiegegevens