Ga verder naar de inhoud

E-commerce

Een feilloze e-commerce ervaring activeert gebruikers en doet hen terugkeren. Een goede webshop blinkt uit in eenvoud en automatiseert het beheer van de verschillende flows.

Een gebruikservaring die doet kopen

Online verkoop is vandaag de dag een onmisbaar onderdeel in je marketing- en salesstrategie om je (producten)aanbod zichtbaar te maken en gebruikers aan te zetten tot actie.

Of je nu duurzame kledij, voeding, circulaire producten of tickets voor cultuurvoorstellingen verkoopt, de verwachtingen van gebruikers zijn dezelfde. Een vlotte, transparante en veilige gebruikservaring is een echte must. Daarom focussen we niet alleen op een aantrekkelijk UX design dat het productaanbod weergeeft, maar hechten we ook veel belang aan een gebruiksvriendelijke check-outflow waar klanten enthousiast van worden.

Een volledige ontzorging voor je organisatie

Er komen heel administratieve processen en flows kijken bij een webshop. Van het categoriseren van het aanbod, het opstellen van productpakketten, check-outflow, kortingen en promoties, online betalen en facturatie, het aanmaken van orders in het systeem tot het verzenden van de pakketten. Ook met een proces voor terugbetaling en klachtenbehandeling hou je best rekening.

We kiezen ervoor om te werken met gerenommeerde e-commerce technologie├źn zoals Craft Commerce en Shopify die standaard heel wat functionaliteiten aanbieden om deze processen te personaliseren voor jouw webshop. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

We maken van je webshop een succes

Wij zorgen voor een feilloze integratie van je webshop met alle andere digitale kanalen. Je informatieve website koppelen met een e-commercesysteem? Korting geven op een bepaald product via je nieuwsbrief? Reviews van Trustpilot of een ander reviewplatform automatisch tonen op je productaanbod? Bestellingen laten toekomen in een externe database of een CRM-systeem? We make it work.

Een goed werkende webshop is de basis om aan de slag te gaan met online marketing. Slimme contentmarketing, gerichte advertenties, zoekmachine-optimalisatie... zijn cruciale tactieken om van je webshop een conversiemachine te maken. En tevreden klanten die komen niet alleen terug, maar delen ook hun positieve ervaring met anderen.

Onze technologie├źn

Craft CMS
Shopify
Mollie

Interesse om jouw online verkoop een boost te geven?