Ga verder naar de inhoud

Branding en UX design

De balans tussen grafische uitwerking en gebruiksgemak is van groot belang. Aangezien het grafische voor een groot stuk mee het uiteindelijke gebruiksgemak en succes van een digitaal product bepaalt, besteden we hier in elk project voldoende aandacht aan.

Wanneer gebruiksgemak en UX design samenkomen

Statik heeft een sterke reputatie op vlak van webdesign en usability. We werden hiervoor in het verleden beloond met verschillende usability awards (prijzen voor de meest gebruiksvriendelijke website).

De grafische vormgeving en animatie is de fase binnen een project waarbij het prototype of de wireframes worden vertaald naar een grafisch ontwerp. Dat wil zeggen dat kleuren, typografie, maar ook verschillende vormen van interactie op het scherm worden bepaald. Het uittekenen van een webdesign vormt het sluitstuk van de eerste fase van een project waarin alle uitgedachte functionele elementen een visuele uitwerking krijgen.

youthforum.org
ucll.be

Branding en huisstijl

Een veelgestelde vraag is of we ook logo's en een huisstijl maken. Het antwoord is 'Ja'. We begeleiden organisaties bij het formuleren van hun ‘story’ en bij het creëren van een eigen branding. Aansluitend daarbij ontwikkelen we met een plezier een digitale huisstijl. Dus ook logo’s.

We focussen ons wel altijd op digitale dragers. Drukwerk en ander ‘offline’ materiaal behoren niet tot onze core business. Dat laten we over aan meer gespecialiseerde spelers in ons partnernetwerk.

pleegzorg.be
waterleau.com
kuleuven.be
steunpuntwerk.be

Creatieve partners die meeschrijven aan je verhaal

Enkel idioten vinden dat zij alleen de waarheid in pacht hebben. Daarom werken we graag en veel samen met ons netwerk van partners die zowel de inhoud als de vormgeving onder handen nemen. Zo slaan we geregeld de handen in elkaar met onze vrienden van Shaved Monkey of Bigtrees. Vaak doen we beroep op het illustratietalent van Philip Vermeesen. Want alleen is maar alleen en 1+1=3, toch?

dierenwelzijnindeklas.be
vlaamsehogescholenraad.be

Op zoek naar een knallerdesign voor je website of platform?

Wij kijken graag mee hoe we je website kunnen afkruiden.