Workshop Efficiënt, snel & budgetvriendelijk content creëren

13/10/2023
Opleiding

Content creëren hoeft geen rocket science te zijn. Er zijn efficiënte manieren om SEO-proof content te schrijven zonder dat je hier dure copywriters voor moet inschakelen of úren achter je scherm moet doorbrengen.

Praktisch

13/10/2023
9.00 - 13.00
480 euro

In de digitale wereld van vandaag is het essentieel om je website te voorzien van hoogwaardige en relevante content die zoekmachines aanspreekt. Maar dat betekent niet dat je jezelf moet verliezen in urenlange schrijfsessies of enorme marketingbudgetten moet besteden. Met de juiste kennis en strategieën kun je efficiënt, snel en budgetvriendelijk SEO-content creëren.

Tijdens deze workshop zullen we je begeleiden door de sleutelbegrippen en -technieken van SEO-content creatie. Je leert hoe je de juiste zoekwoorden kunt vinden en toepassen, hoe je je content kunt optimaliseren voor zowel zoekmachines als gebruikers, en enkele technische quick wins om je website tiptop in orde te krijgen zodat je content online kan shinen. We delen ook tips om je productiviteit te verhogen, zodat je meer kunt bereiken in minder tijd.

Wat kun je verwachten van deze workshop?

  1. Diepgaand inzicht in SEO: We leggen je de basisprincipes van SEO uit en tonen je hoe je deze kunt toepassen om je content te optimaliseren en hoger te ranken in zoekresultaten.
  2. Zoekwoordenonderzoek: Leer hoe je effectief zoekwoorden kunt vinden die relevant zijn voor je niche en ontdek hoe je deze zoekwoorden strategisch kunt integreren in je content.
  3. Contentoptimalisatie: We verkennen manieren om nieuwe invalshoeken aan je content te geven. Ontdek technieken om je teksten te structureren, metadata te optimaliseren en on-page SEO-elementen toe te passen die je rankings verbeteren.
  4. Technische SEO: Zonder de lat te hoog te leggen, geven we enkele technische quick wins mee die het verschil kunnen maken tussen pagina 1 en 2 in zoekmachines.

Schrijf je nu in voor de Workshop Efficiënt, Snel & Budgetvriendelijk SEO Content Creëren en zet de eerste stap naar het vergroten van je online zichtbaarheid en het bereiken van je doelgroep. Beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Online marketeer

Wie is Tim-Oliver?

Een redactioneel volbloed en doorwinterd growth hacker. Tim-Oliver verteert de moeilijkste materie vlotjes voor eender welk publiek en blaast online groei nieuw leven in.

Schrijf je in voor
Workshop Efficiënt, snel & budgetvriendelijk content creëren

13/10/2023

Vul je gegevens in om je inschrijving te voltooien.