Een doeltreffend online platform vormt het fundament van een succesvolle digitale strategie

Bij Statik maken wij van je website veel meer dan een mooi visitekaartje, of het nu gaat om een content-gedreven platform, een databank, een webshop, een kleine campagnesite of een ambitieus webproject. Door de verscheidenheid aan apparaten en schermgroottes is een responsive webdesign niet langer een keuze, maar een must.

Voor elk project kiezen we de meest geschikte technologieën en tools. We geven daarbij de voorkeur aan open-source componenten. Vanuit overtuiging, maar de positieve impact op je budget nemen we er natuurlijk graag bij.

Kan webontwikkeling iets voor jou betekenen?

De balans tussen grafische uitwerking en gebruiksgemak is bij een project van groot belang. Het design bepaalt voor een belangrijk stuk mee het succes van de website. Wij vertalen je huisstijl naar een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp volgens de regels van de kunst. Zodat jij je verhaal duidelijk kan brengen.

Maar het stopt niet bij gewoon een website. We zorgen ook voor de nodige integraties met CRM- en ERP-systemen, administratieve tools, marketing automation tools, ... We geloven in geïntegreerde oplossingen die van je website het speerpunt van alle digitale inspanningen maken.

Niels

Niels

Frontend developer
David

David

Projectmanager
Kirsten

Kirsten

Quality tester
Kristof

Kristof

Webdeveloper
Jan

Jan

Webdeveloper
Kaya

Kaya

Webdeveloper
Ben

Ben

Frontend Developer
Sten

Sten

Webdeveloper
Stijn

Stijn

Frontend developer
Wietse

Wietse

Webdeveloper
Eva

Eva

Projectmanager
Caroline

Caroline

Webdeveloper
Robbe

Robbe

Webdeveloper
Wouter

Wouter

Frontend developer
Bert Callens - Advertising Manager

De klant spreekt

Soms is beginnen van een wit blad papier het beste wat je kan doen. Samen met Statik en onze Mazda-verdelers hebben wij op enkele maanden een performant dealerplatform gebouwd dat door ons hele netwerk wordt gebruikt. De dealerwebsites zijn user-friendly en makkelijk te optimaliseren.

Bert Callens Advertising Manager