Een doeltreffend online platform vormt het fundament van een succesvolle digitale strategie

Bij Statik maken wij van je website veel meer dan een mooi visitekaartje, of het nu gaat om een content-gedreven platform, een databank, een webshop, een kleine campagnesite of een ambitieus webproject. Door de verscheidenheid aan apparaten en schermgroottes is een responsive webdesign niet langer een keuze, maar een must.

Voor elk project kiezen we de meest geschikte technologieën en tools. We geven daarbij de voorkeur aan open-source componenten. Vanuit overtuiging, maar de positieve impact op je budget nemen we er natuurlijk graag bij.

Kan webontwikkeling iets voor jou betekenen?

Contacteer ons

De balans tussen grafische uitwerking en gebruiksgemak is bij een project van groot belang. Het design bepaalt voor een belangrijk stuk mee het succes van de website. Wij vertalen je huisstijl naar een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp volgens de regels van de kunst. Zodat jij je verhaal duidelijk kan brengen.

Maar het stopt niet bij gewoon een website. We zorgen ook voor de nodige integraties met CRM- en ERP-systemen, administratieve tools, marketing automation tools, ... We geloven in geïntegreerde oplossingen die van je website het speerpunt van alle digitale inspanningen maken.

Niels

Frontend developer

David

Projectmanager

Kirsten

Quality manager

Kristof

Webdeveloper

Michiel

Webdeveloper

Jan

Webdeveloper

Kaya

Webdeveloper

Ben

Frontend Developer

Sten

Webdeveloper

Stijn

Frontend developer

Wietse

Webdeveloper

De klant spreekt

Onze samenwerking met Statik verloopt super smooth. Het team denkt altijd pro-actief mee en helpt ons meer te halen uit onze digitale communicatie voor Duvel.

Jo Lories Internet marketeer Duvel Moortgat