Vertaal je idee naar een sterk digitaal product

De online wereld evolueert aan een enorm tempo. De consument wordt mondiger en eist van organisaties innovatieve digitale toepassingen en dienstverlening. Traditionele businessmodellen staan onder druk. De digitale transformatie wordt een noodzaak voor elke organisatie en elke sector. Statik begeleidt je doorheen dit proces.

De opkomst van het Internet of Things, waarbij fysieke objecten steeds meer met elkaar in verbinding komen te staan, stelt ons voor grote uitdagingen. Niet in het minst bij het verbinden van de reële wereld met de enorme hoeveelheden data die online beschikbaar zijn. Bij Statik gaan we actief op zoek naar manieren om met technologie het leven gemakkelijker en aangenamer te maken.

Kan digitale productontwikkeling iets voor jou betekenen?

Een complex idee? Een vaag idee? Nog helemaal geen idee? We tekenen een plan van aanpak uit voor elk project. We volgen de nieuwste digitale ontwikkelingen op de voet en bekijken welke technologieën een reële meerwaarde kunnen bieden voor jouw sector, organisatie en doelgroep.

Onze missie is het ontwikkelen van innovatieve tools die het dagelijks leven van gebruikers gemakkelijker maken. Zo zetten we je organisatie meteen op de kaart en bouwen we aan de digitale wereld van morgen.

Tim

Tim

Strateeg
David

David

Strateeg & zaakvoerder
Niels

Niels

Frontend developer
Pieter Jelle

Pieter Jelle

Strateeg & zaakvoerder
David

David

Projectmanager
Kirsten

Kirsten

Quality tester
Kristof

Kristof

Webdeveloper
Daniël Lips - CEO Alma

De klant spreekt

Het was aangenaam werken met de mensen van Statik. Hun aanpak, opvolging en mee-denken hebben van deze applicatie een succes gemaakt.

Daniël Lips CEO Alma