Branding en UX design

De balans tussen grafische uitwerking en gebruiksgemak is van groot belang. Aangezien het grafische voor een groot stuk mee het uiteindelijke gebruiksgemak en succes van een digitaal product bepaalt, besteden we hier in elk project voldoende aandacht aan.

Wanneer gebruiksgemak en UX design samenkomen

Statik heeft een sterke reputatie op vlak van webdesign en usability. We werden hiervoor in het verleden beloond met verschillende usability awards (prijzen voor de meest gebruiksvriendelijke website).

De grafische vormgeving en animatie is de fase binnen een project waarbij het prototype of de wireframes worden vertaald naar een grafisch ontwerp. Dat wil zeggen dat kleuren, typografie, maar ook verschillende vormen van interactie op het scherm worden bepaald. Het uittekenen van een webdesign vormt het sluitstuk van de eerste fase van een project waarin alle uitgedachte functionele elementen een visuele uitwerking krijgen.

European Youth Forum home
youthforum.org
Oog in oog home
dierenwelzijnindeklas.be

Branding en huisstijl

Een veelgestelde vraag is of we ook logo's en een huisstijl maken. Het antwoord is 'Ja'. We begeleiden organisaties bij het formuleren van hun ‘story’ en bij het creëren van een eigen branding. Aansluitend daarbij ontwikkelen we met een plezier een digitale huisstijl. Dus ook logo’s.

We focussen ons wel altijd op digitale dragers. Drukwerk en ander ‘offline’ materiaal behoren niet tot onze core business. Dat laten we over aan meer gespecialiseerde spelers in ons partnernetwerk.

Pleegzorg home
pleegzorg.be
Waterleau home
waterleau.com
Ku leuven home
kuleuven.be
Steunpunt werk home
steunpuntwerk.be

Op zoek naar een knallerdesign voor je website of platform?

Wij kijken graag mee hoe we je website kunnen afkruiden.