Je wil de kracht van technologie inschakelen voor je merk, verhaal of product, maar de technische haalbaarheid van je idee is onzeker? We helpen je een technische test op te zetten om je plannen af te toetsen tegen de realiteit.

Als X, dan Y.

Een technische proof of concept is de meest aangewezen aanpak voor projecten waarbij een digitale oplossing mogelijk heel veel waarde in zich kan hebben voor je bedrijf of organisatie, maar de haalbaarheid van de technische uitvoering ervan nog onzeker is bij aanvang. Wat je in dat geval dient te doen om collega’s, investeerders of je moeder te overtuigen? Harde bewijzen voorleggen, natuurlijk. Beschouw het als een wiskundig bewijs, maar dan anders.

CASE

Wat als gebruikers een bierglas in 3D zouden kunnen ontwerpen?

Of hoe we voor Duvel een configurator ontwikkelden om glazen te bestickeren en in 3D te visualiseren. Een idee dat te zot is voor woorden? Dan schakelen we toch gewoon de kracht van technologie in!

Wat levert zo’n Technische proof of concept mij op?

  • Een eerste ruw prototype van je plan.
  • (Hopelijk) een bewijs van de technische haalbaarheid.
  • Een duidelijk zicht op de nodige investeringen voor het verder uitwerken van je project, en op de vervolgstappen van je project.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer is zo’n Technische Proof of Concept iets voor jou?

  • Als je een volledig nieuw (digitaal) product of dienst wil lanceren.
  • Als je een voorgevoel hebt dat je project technisch complex is.
  • Als je elders geen antwoord lijkt te vinden op je vraag.
Technische proof of concept

Kan je niet wachten om te gaan experimenteren?

Kom dan alvast je idee eens pitchen. Vul je gegevens in via onderstaand formulier en wij nemen snel contact op voor een kennismakingsgesprek.

Optioneel