Een slimme digitale strategie is een eerste voorwaarde voor een geslaagde digitale aanwezigheid.

Samen gaan we op zoek naar de juiste keuzes om een duurzame groei mogelijk te maken. Een weloverwogen digitale strategie verbindt je organisatie met haar klanten en gebruikers. Wat verlang je van bezoekers? Wat is de hoofdboodschap die je wil overbrengen? Een heldere online strategie is het vertrekpunt voor het opstarten van een digitaal project. Goed begonnen, half gewonnen!

Onze aanpak

Bij het uitdenken van elke digitale strategie of online platform kiezen we steeds voor een cyclische aanpak waarbij we stapsgewijs analyseren, implementeren en meten. Zo kunnen we snel detecteren wat werkt en wat niet, want de meest optimale gebruikers- of klantervaring is altijd in beweging.

Digital Business Transformation

Morgen begint vandaag. De strategische keuzes die nu worden gemaakt zijn cruciaal voor de organisaties van morgen. Een weloverwogen digitale strategie kan meer dan ooit het verschil maken. Of het nu gaat om een oplossing om je producten en diensten bij klanten te brengen, dan wel om je interne werking te stroomlijnen, wij vinden het een hele eer om samen met jullie op zoek te gaan naar een zinvol evenwicht tussen mens en technologie.

Context mapping

Bezint eer ge begint, luidt het spreekwoord. En dus verplaatsen we ons maar wat graag in de leefwereld van onze klanten en—misschien belangrijker—in die van hún klanten. We schakelen de juiste instrumenten in (zoals een doelgroepenonderzoek, het bepalen van toptaken, een keywordanalyse, online surveys…) op het gepaste moment zodat we de customer journey van bezoekers kunnen uittekenen en de inhoud daarop afstemmen.

Tele-Onthaal

Geautomatiseerde permanentieroosters voor alle Tele-onthaal vrijwilligers

Background KU Leuven

Duurzame partner van de meest innovatieve universiteit van Europa

Technopolis - Dag van de Wetenschap - Robin naar de maan

Contentplatform boordevol activiteiten voor jong en oud die van élke dag Dag van de Wetenschap maken.

Branding & Storytelling

Het is ontzettend jammer als een verhaal met potentieel niet de juiste doelgroep bereikt. Onze expertise in branding helpt de essentie van je organisatie in een herkenbare vorm te gieten zodat je je kan positioneren om echte impact te hebben.

Van kleine start-ups tot grote ondernemingen, allemaal hebben ze een uniek verhaal. In tijden van een overvloed aan ruis helpen we je graag bij het creëren van een toonvaste boodschap. Want wij geloven in de kracht van een goed verhaal, doorleefd van identiteit en eigenheid, als katalysator naar de juiste klanten, medewerkers en partners.

Background indicatorenboek

Interactieve grafieken brengen het Vlaams indicatorenboek tot leven

KNX voor home owners

Een geïntegreerd merkverhaal voor werelds grootste smart home platform copy

Comate case

Een innovatieve website die productontwikkeling tastbaar maakt

Zin om je organisatie strategisch onder handen te nemen?

We zorgen voor een digitale story om u tegen te zeggen.