Een slimme digitale strategie is een eerste voorwaarde voor een geslaagde digitale aanwezigheid.

Design sprint v2

Programma

Design Sprint

Test op vijf intensieve dagen je nieuwe businessidee uit bij echte gebruikers.

5 dagen

6 à 7 key stakeholders

Afgebakende uitdaging zodat we een duidelijke focus hebben doorheen de week.

Feedback van echte klanten.

Samen gaan we op zoek naar de juiste keuzes om een duurzame groei mogelijk te maken. Een weloverwogen digitale strategie verbindt je organisatie met haar klanten en gebruikers. Wat verlang je van bezoekers? Wat is de hoofdboodschap die je wil overbrengen? Een heldere online strategie is het vertrekpunt voor het opstarten van een digitaal project. Goed begonnen, half gewonnen!

Digital Business Transformation

Morgen begint vandaag. De strategische keuzes die nu worden gemaakt zijn cruciaal voor de organisaties van morgen. Een weloverwogen digitale strategie kan meer dan ooit het verschil maken. Of het nu gaat om een oplossing om je producten en diensten bij klanten te brengen, dan wel om je interne werking te stroomlijnen, wij vinden het een hele eer om samen met jullie op zoek te gaan naar een zinvol evenwicht tussen mens en technologie.

Conceptvalidatie

Programma

Conceptvalidatie

Je voelt aan dat digitale oplossingen de way to go zijn voor een concrete uitdaging, maar je twijfelt nog over de concrete invulling. Je wil die oplossing vooral vormgeven samen met mogelijke eindgebruikers? Tijdens een uitgebreid participatief traject werken we een concept uit.

2-3 maanden

Voor iedereen die verschillende stakeholders samen wil brengen om een digitale oplossing te ontwikkelen.

Een uitgewerkt prototype dat ontstaan is in cocreatie met je doelgroep, en door hen gedragen en getest is.

Context mapping

Bezint eer ge begint, luidt het spreekwoord. En dus verplaatsen we ons maar wat graag in de leefwereld van onze klanten en—misschien belangrijker—in die van hún klanten. We schakelen de juiste instrumenten in (zoals een doelgroepenonderzoek, het bepalen van toptaken, een keywordanalyse, online surveys…) op het gepaste moment zodat we de customer journey van bezoekers kunnen uittekenen en de inhoud daarop afstemmen.

Case

Een helder overzicht van alle studentenfeestjes

Voor LOKO gingen we op zoek naar een intuïtieve kalendertool die de communicatie tussen de stadsdiensten en studentenkringen bevordert.

Branding & Storytelling

Het is ontzettend jammer als een verhaal met potentieel niet de juiste doelgroep bereikt. Onze expertise in branding helpt de essentie van je organisatie in een herkenbare vorm te gieten zodat je je kan positioneren om echte impact te hebben.

Van kleine start-ups tot grote ondernemingen, allemaal hebben ze een uniek verhaal. In tijden van een overvloed aan ruis helpen we je graag bij het creëren van een toonvaste boodschap. Want wij geloven in de kracht van een goed verhaal, doorleefd van identiteit en eigenheid, als katalysator naar de juiste klanten, medewerkers en partners.

Zin om je organisatie strategisch onder handen te nemen?

We zorgen voor een digitale story om u tegen te zeggen.