Bij Statik helpen we jouw succesverhaal schrijven, ook na lancering van een website of platform. Online marketing zorgt ervoor dat deze het speerpunt van je online presence wordt. Van strategie, opzet, dagelijkse opvolging tot permanent optimaliseren, we helpen je organisatie groeien voor een duurzame impact bij je doelgroepen.

Onze aanpak

Bij de ontwikkeling van een website of digitale applicatie kiest Statik steeds voor een cyclische aanpak: stapsgewijs ontwikkelen, meten en testen, en blijven bijsturen. Zo kunnen we snel detecteren wat werkt en wat niet, want de meest optimale gebruikers- of klantervaring is altijd in beweging.

Content die scoort

Goede content marketing zorgt voor een grotere zichtbaarheid van je organisatie, een groter bereik bij mensen uit je doelgroep en het bereiken van je bedrijfsdoelstellingen -of het nu gaat om informatie bieden, leads genereren of verkopen. Kortom, goede content trapt de bal helemaal in het doel.

Deep dive online marketing

Programma

Deep dive online marketing

Word zelf onlinemarketingexpert in 5 weken tijdens een aantal strategische workshops rond online marketing.

5 weken

Voor marketeers, communicatiemedewerkers of webmasters.

Voor organisaties die op zoek zijn naar een digitale inhaalbeweging.

De nodige inzichten en tools om zelf aan de slag te gaan met online marketing.

Succesvol adverteren online

Je landingspagina’s zijn de echte voordeuren van je website. Gelukkig zijn er online heel wat advertentiemogelijkheden om de juiste doelgroep tot op die landingspagina’s te krijgen. Door alleen te focussen op jouw specifieke doelgroepen heb je er zelfs geen enorme marketingbudgetten voor nodig.

Voorbeeld testdata

Matomo, GDPR-proof analytics voor jouw organisatie

Boerencompagnie Statik 74 min

Online adverteren voor non-profitorganisaties met Google Ad Grants

David aan zijn bureau

9 SEO tips om hoger te eindigen in Google

Een meetbare aanpak voor conversie-optimalisatie

Datagedreven is het sleutelwoord van online marketing. Door je data te gebruiken als gids om je website voortdurend te analyseren en optimaliseren help je je doelgroep op weg om hun bestemming te bereiken.

Case

Een datagedreven onlinemarketingplan

Voor KNX Association werken we al enkele jaren aan het uitbouwen van een sterke online aanwezigheid, met aandacht voor de verschillende doelgroepen.

Een efficiënte aanpak dankzij automation

Je schrijft pas een echt succesverhaal als al je onlinemarketinginspanningen elkaar versterken. Gelukkig zijn er heel wat tools beschikbaar om je campagnes en andere marketingacties op elkaar af te stemmen en te automatiseren zodat het behapbaar blijft voor jou en je collega’s.

Kan je organisatie een boost op vlak van online marketing gebruiken?

Zin om er voor te gaan? We bekijken graag hoe we je succesverhaal kunnen ondersteunen.