De balans tussen grafische uitwerking en gebruiksgemak is van groot belang. Aangezien het grafische voor een groot stuk mee het uiteindelijke gebruiksgemak en succes van een digitaal product bepaalt, besteden we hier in elk project voldoende aandacht aan.

Wanneer gebruiksgemak en design samenkomen

Statik heeft een sterke reputatie op vlak van webdesign en usability. We werden hiervoor in het verleden beloond met verschillende usability awards (prijzen voor de meest gebruiksvriendelijke website).

De grafische vormgeving en animatie is de fase binnen een project waarbij het prototype of de wireframes worden vertaald naar een grafisch ontwerp. Dat wil zeggen dat kleuren, typografie, maar ook verschillende vormen van interactie op het scherm worden bepaald.

Case

De referentie in duurzame groepsaankopen

Wat als een duurzame keuze ook nog eens goed zou zijn voor de portefeuille? Samensterker doet het met aantrekkelijke groepsaankopen voor o.a. groene stroom en zonnepanelen. En om gedragsverandering te sturen is een functioneel en mooi design uiteraard van groot belang.

Maken jullie dan ook logo’s?

Ja. We begeleiden organisaties bij het formuleren van hun ‘story’ en bij het creëren van een eigen branding. Aansluitend daarbij ontwikkelen we met een plezier een digitale huisstijl. Dus ook logo’s.

We focussen ons wel altijd op digitale dragers. Drukwerk en ander ‘offline’ materiaal behoren niet tot onze core business. Dat laten we over aan meer gespecialiseerde spelers in ons partnernetwerk.

Grafisch ontwerp & webdesign
benison.be
Grafisch ontwerp & webdesign
monumentenzorg.be
Grafisch ontwerp & webdesign
patati.be
Grafisch ontwerp & webdesign
kunstleuven.be

Op zoek naar een knallerdesign voor je website of platform?

Wij kijken graag mee hoe we je website kunnen afkruiden.