Gedurende vijf intensieve tot op de minuut getimede dagen begeleiden we jou en je team naar mogelijke antwoorden op jullie meest complexe businessvragen. De boost in enthousiasme en energie die daarop volgt, krijg je er gratis bij.

Design sprint

Maak kennis met je innerlijke Usain Bolt

De Design Sprintmethode is gericht op efficiëntie, klantgerichtheid en het concreet maken van specifieke doelstellingen van je organisatie binnen je teams. Ideaal om alle blikken in dezelfde richting te krijgen dus eigenlijk. De inzichten van Google Ventures volgend, nemen we je in een Design Sprint mee van idee tot werkend prototype, en dat in vier dagen. Op dag vijf komen echte gebruikers aan het woord. Via hun inbreng kan je tot belangrijke inzichten komen over je digitale plannen, maar zeker ook over de toekomst van je organisatie.

Van start-ups tot doorwinterde internationale organisaties, iedereen kan baat hebben bij een Design Sprint. Door complexe problematieken tot hun essentie te herleiden, en ze binnen een strikt tijdsschema op te lossen, worden deelnemers verplicht om creatief en toch pragmatisch uit de hoek te komen. We durven in zo'n context zeker al eens het gekende motto uit zelfsturen en Sociocratie 3.0 naar boven halen: Good Enough for Now, Safe Enough to Try.

Wanneer kan een Design Sprint nuttig zijn?

  • Als je een productidee wil aftoetsen aan inzichten van echte gebruikers
  • Als je de cruciale momenten in je Customer Journey wil bevestigen
  • Als je als organisatie op zoek bent naar slimmere, meer gedragen en efficiëntere processen
  • Als je alle neuzen van je team in dezelfde richting wil krijgen

Hoe ziet zo'n Design Sprint er concreet uit?

Design Sprint

Klaar voor het startshot van je Design Sprint?

Ook zin gekregen om je vijf dagen lang af te zonderen in functie van een project? En daar dan een enorme boost aan over te houden? Vul dan je gegevens in via het formulier en wij laten je weten wanneer je de sprint naar Leuven kan inzetten.

Optioneel