Ook al horen artificiële intelligentie en machine learning vlotjes thuis in de categorie buzzwords, er valt wel degelijk heel wat nuttigs mee te doen.

Technische proof of concept

Programma

Technische proof of concept

Heb je vragen bij de technische haalbaarheid van je idee? Of heb je een geweldig idee maar geen flauw benul welke technologieën je hiervoor moet inschakelen? Dan zal een technische proof of concept heel wat duidelijkheid helpen scheppen.

2-3 maanden

Voor wie een nieuw idee of product technisch wil valideren.

Een duidelijk zicht op de haalbaarheid en de nodige investeringen voor het verder uitwerken van je digitaal project.

Data als basis voor optimalisatie

Machine learning is geen doel op zich, maar kan mits juist ingezet en in de juiste setting—vaak als onderdeel van een ruimer geheel—een bijzonder krachtig instrument zijn om grote hoeveelheden data te vertalen naar bruikbare inzichten.

In onze spin-off Wattness helpt machine learning ons om uit de constante stroom aan data van grote hoeveelheden sensoren de essentiële inzichten te distilleren. Slim ingezette technologie helpt ons de spreekwoordelijke naald in de hooiberg te vinden.

Hoe we met Wattness het energieverbruik van gebouwen willen verlagen

Een platform dat dankzij machine learning inzicht geeft in het energieverbruik van gebouwen, dat vat Wattness het best samen.

Onze technologie

Ai stack

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dan kan een toekomstverkenningstraject blootleggen waar het grootste potentieel zit. Al overtuigd? Dan moeten we eens praten.