Ons verhaal

Statik is een digitaal bureau met vakmensen die stuk voor stuk een passie hebben voor het wereldwijde web. Bij Statik willen we van het internet een aangenamere plek maken. We leggen een absolute focus op gebruiksgemak, zodat je online niet langer gefrustreerd hoeft te zijn. Een betere WWWereld, dat is onze missie! Miss Universe zou het niet beter kunnen verwoorden.

Gebruiksvriendelijkheid zit sterk verankerd in de dagelijkse bedrijfswerking en de gebruiker, en dus niet noodzakelijk de klant, komt steeds op de eerste plaats. Met onze sterke technische expertise hoeven we dit niet enkel te beweren, maar kunnen we het ook waarmaken. We volgen bovendien de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet en bekijken hoe gebruiksvriendelijkheid daarin een rol kan spelen. Innoveren zit ons in het bloed.

Door een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid en user-centric design wonnen we verschillende Usability Awards. Statik streeft bovendien naar eenvoud. En die eenvoud kan op verschillende manieren bereikt worden. Er is meer dan één manier om succes te behalen. Onze open moderne werkcultuur met overleg en empathie als kernwaarden, maakt dat we komen tot de beste oplossing voor iedereen.